Количество просмотров за прошлую неделю

понедельник, 14 марта 2011 г.

Заліщикам торба????

15 березня 2011 року у вівторок в 11.00 год. в залі засідань Заліщицької районної ради відбудеться громадське слухання містобудівного обґрунтування будівництва цеху по випуску оцинкованого дроту (нанесення цинкового покриття на «чорний дріт», який поступає в цех в бунтах, проходить хімічну обробку, гарячу оцинковану і видається на склад). Дане містобудівне обґрунтування виготовлене з грубим порушенням законодавства України.

При введенні даного цеху в експлуатацію виробництво цинкового дроту здійснюватиметься з використанням високотоксичних речовин, зокрема: лугу у ванні обезжирювання ( це клас небезпеки 2), соляної кислоти у кислотній ванні ( це клас небезпеки 2), розплавлений цинк ( клас небезпеки 2). Як

відомо , усі солі цинку володіють високою токсичністю. При цинковому отруєні, яке можливе навіть при вдиханні парів, відбувається тяжке ураження підшлункової залози. Цинк затримує ріст і порушує мінералізацію кісток. Надлишок цинку в крові веде до прогресуючої слабкості, зниження сухожильних рефлексів дає яскраву картину недокрів’я , затримку росту, безпліддя. І це все при тому що місто Заліщики віднесено до четвертої категорії Чорнобильської зони, займає перше місце в області по онкозахвоворюваннях і захворюваннях ендокринної системи.

Як що цей цех буде введено в експлуатацію ЗАЛІЩИКАМ - ТОРБА.

Чи є в цьому потреба місту? Безумовно – НІ !

Не виключено, що громадське слухання можуть перетворити на фарс за допомогою куплених людей. Тому це громадське слухання має бути дієвим кроком на шляху до прямого народовладдя для Заліщицької громади. Лише громадськість може зупинити місто перед тотальним свавіллям сімейства Навольських.

Комментариев нет:

Отправить комментарий